De Gooische beukenroute

zondag 25 maart

Verzamelen 11:00

Een rondwandeling bij Huizen door maar liefst zeven natuurgebieden: Huizer Eng, Tafelbergheide, Bikbergen, Landgoed Oud Bussem, Vliegheide, IJzeren veld en Parrewijn. De wandeling is 12 kilometer kort (makkie) en biedt géén horecagelegenheid (zwaar). We kunnen natuurlijk wel na afloop in Huizen een drankje nemen.

Startpunt - Paddestoel 20049. (gps-navigatie: het adres van Tuincentrum Rebel is: Dr.Lelylaan 2, 1271 LH Huizen)

Neem vanaf de A27 afslag Huizen en volg de borden naar Huizen-Centrum. In de bebouwde kom, meteen na een bocht naar rechts, is er een plattegrond van Huizen. Op de hoek zit Tuincentrum Rebel. Aan de andere kant van de weg is de paddestoel. Er is in de wijk voldoende plaats om de auto neer te zetten.

Neem vanaf de A1 afslag Huizen en volg de borden naar Huizen. Ga direct na het bebouwde kom bord rechtsaf de Aalberselaan in. Op het einde rechtsaf en vervolgens op het einde linksaf. Rijd door tot de voorrangsweg. Rechts van u vindt u de paddestoel, tegenover Tuincentrum Rebel.

Het startpunt is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Wellicht beter een lift te regelen vanaf een nabij gelegen station, Naarden-Bussum of Hilversum.

Organisator van deze wandeling is Hermine.
Een reactie plaatsen