Soesterberg-Austerlitz-Soesterberg, 14 km

24 maart 2013

Verzamelen: Bloemheuvel, Soesterberg, 11:00 uur

We verzamelen op de Bloemheuvel in Soesterberg. Mail Erik even voor het adres...

Omdat ik naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug verhuisd ben, ligt het voor de hand om hier in de buurt te gaan wandelen. De Soesterduinen ligt voor de hand, maar daar zijn we onlangs nog geweest. We kunnen ook een mooie wandeling maken van Soesterberg naar Austerlitz en terug, een uitgestrekt bosgebied met hier en daar wat zand of heide. Onderweg in Austerlitz is sinds deze week weer een restaurant te vinden.

Op de heenweg gaan we door de bossen van de Kozakkenput. Als het goed is stuiten we halverwege op de gemarkeerde wandelroute 'Smidsput', zoniet dan struinen we verder met de kaart in de hand, het avontuur tegemoet. Op de terugweg volgen we de route van het Trekvogelpad, die ikzelf een tijd geleden met de kinderen in de andere richting gelopen heb.

Kaart van de wandeling: http://goo.gl/maps/KyZsN

Met het openbaar vervoer: lijn 56, 10:11 van Amersfoort, bushalte het Zwaantje. Mail of bel Erik voor verdere aanwijzingen. 's Middags is er ook een rechtstreekse bus naar Utrecht. Met de auto: Soesterberg ligt langs de A28 Utrecht-Amersfoort. Organisator van deze wandeling is Erik.
Een reactie plaatsen